Сигнал на Николай Бареков и Димитър Байрактаров спря бизнесa с мигранти!

На 28 юли тази година евродепутатът Николай Бареков и журналистът Димитър Байрактаров подадоха сигнал до главния прокурор Сотир Цацаров срещу нелегалния трафик на мигранти. В документа бяха изнесени реални факти и доказателства за осъществявания нелегален трафик и изразиха основателни съмнения, че той се реализира с протекцията на лица, заемащи високи постове в изпълнителната власт.

Интересен факт е, че след подаването на сигнала до главния прокурор в медийното пространство не е съобщено за нито един случай за трафик на нелегални мигранти.

Припомняме, че последният такъв случай нашумя с това, че в него участваше активистът от партията на Валери Симеонов - Анелия Велева. Още по-скандално беше, че Велева беше освободена от ареста и след като подаде заявление за напускане на партия НФСБ, беше отново прибрана на топло.

Оказва се, че сигналът на Бареков и Байрактаров свърши повече работа от защитното съоръжение, за което се изхарчиха стотици милиони народна пара. Сега остава главния прокурор да си свърши работата по техния сигнал.

Posted in Uncategorized.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *