Димитър Байрактаров за пореден път разобличи агент Иван по апартаментгейт! (ДОКУМЕНТ)

Журналистът и водач на листата на "Движение Презареди България" Димитър Байрактаров за пореден път разобличи агент Иван с аферата апартаментгейт. Оказва се, че апартаментът в Овча купел 2,  който доносникът на ДС замени за луксозен трезонет и няколко тераси е придобит чрез компесаторки
от държавата за жълти стотинки. Журналистът припомня, че през 1998 година агент Иван е народен представител в 38-то Народно събрание и вероятно се е възползвал от властта, за да уреди баща си да получи апартаментът от държавата. Интересна подробност е, че областната управа е отчуждила въпросното жилище от столична община, за да го даде именно на бащата на агент Иван. По време на следващото правителство се разгоря огромен апартаментен
скандал, в който бяха уличени стотици чиновници, че са придобили държавни жилища чрез компесаторки за жълти стотинки. Стига се до решение апартаментите да бъдат върнати или доплатени, но бащата на доносникът агент Иван  вместо да изпълни решението  го подарява на доносникът.

Ето какво споделя и журналистът Димитър Байрактаров:"До заплашващия с есемеси агент Иван.

Ще обясни ли на обществото как синчето е депутат в 38-то народно събрание, а татенцето придобива апартаментче от областна управа, което пък е отчуждено от общината. Нека припомни, че държавните имоти се продаваха срещу така наречените компесаторки, които по това време са 1лев за 10 стотинки. Използвал ли е агент Иван положението си на депутат за придобиване на държавни имоти от татенцето, а после заменяни за луксозни трезонети и тераси?

Опитвал ли се е агент Иван- Каракачан да прикрива документи, доказващи имотното му състояние? Все въпроси към КПКОНПИ и прокуратурата, а наивниците нека да продължават да им верват!"

Posted in Uncategorized.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *